Ga naar hoofdinhoud

Segovia (62) geeft opnieuw ‘jeugd’ het nakijken

Fidel Segovia - Foto: Dirk Willem Rosie
De 62-jarige Fidel Segovia maakte vrijdag al indruk door twee rubrieken op zijn naam te schrijven. Vandaag voegde hij daar een derde zege aan toe. Met Ino v. Bareelhof (v. Nevado Van De Rostal) gaf hij de 'jeugd' ruimschoots het nakijken door na 46,19 seconden foutloos over de finishlijn te galopperen.

Segovia reed in Eindhoven pas zijn tweede concours met deze merrie van Nevado Van De Rostal. De negenjarige merrie is namelijk nog maar twee weken in het bezit van de Argentijn.

Verloofden

De tweede plaats werd bezet door Liza Tiebot met C’est La Vie (v. Namelus R). Zij finishte in 47,60 seconden. Haar verloofde Kristian Houwen had 0,21 seconden meer nodig met de KWPN-goedgekeurde hengst Edinburgh (v. Vleut). Het stel kwam begin deze maand in het nieuws vanwege het sprookjesachtige huwelijksaanzoek van Kristian.

Foutloos

Ook Mark Martens wist zowel in het basisparcours als in de barrage alle balken te laten liggen. Hij zette de vierde tijd neer met de Quintender-dochter Excuse Me.

Minder haast

Niels Bulthuis had met Freebird (v. Lupicor) in het 1,40 meter minder haast dan met Zendo in de Small Tour. Het duo zette de vijfde tijd neer.

Winnende rit


Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.