Ga naar hoofdinhoud

Smolders geeft Britten het nakijken in The Christmas Masters

In de 'special competition' genaamd The Christmas Masters was Harrie Smolders de enige die in de vierde barrage de finishlijn bereikte. Dit deed hij in het zadel van de door Reesink Horses Winterswijk gefokte merrie Corrada (v. Oklund). 

Smolders finishte met Corrada in de vierde barrage in 26,58 seconden. Dit leverde Smolders een mooie prijs ter waarde van 11.000 euro op.

Retired

De Britse Ben Maher behaalde ook de vierde barrage met de NRPS-er Winning Good (v. Winningmood van de Arenberg). Deze achtjarige hengst werd gefokt door W.F.M. van Gestel uit Hooge Mierde. In de vierde barrageronde besloot de Brit om de achtjarige te sparen en besloot op te geven.

Derde ronde

Laura Renwick kreeg met de negenjarige voshengst Top Dollar VI (v. Dollar du Murier) vier strafpunten in de derde ronde. Met dit resultaat mocht de Britse amazone als derde opstellen in de prijsuitreiking.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook