Ga naar hoofdinhoud

Eerste overwinningen voor Dawn White en Legolas

Legolas hier onder Steffen Peters. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Op haar vierde grote wedstrijd was het raak voor Dawn White-O’Conor met Steffen Peters' voormalige paard Legolas 92. White domineerde op Dressage Affaire in San Juan Capistrano met twee overwinningen in de Grand Prix en de Special. Charlotte Jorst en Kastels Nintendo moesten White twee keer voor laten gaan.

In de Grand Prix reed Dawn White met de Laomedon-zoon Legolas een persoonlijk record met 73.706% en bleef Jorst en Nintendo ruim voor, die 71.60% kreeg voor haar proef. In de Special was het verschil minder groot. White scoorde 73.706% en Jorst kwam met de Negro-zoon tot 73.392%.

Kathleen Raine nam in beide proeven de derde plaats voor haar rekening. In de Special reed de Amerikaanse Breanna (v. Brentano II) naar 71.235%.

Kür op muziek

Charlotte Jorst won wel de kür op muziek op Deens gefokte Kastels Akeem Foldager (v. Akinos). Unaniem werd Jorst eerste geplaatst en met 74.75% was ze nu White wel de baas. White reed haar KWPN’er Aristo (v. Olivi) naar 70.75%. Opnieuw werd Kathleen Raine derde, maar nu met de Sir Sinclair-zoon Zuperman.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.