Ga naar hoofdinhoud

Bianca Schoenmakers wint ook GP 1,45m

Nadat Bianca Schoenmakers vandaag al twee proeven gewonnen had op het CSI in De Warre, won ze vanavond ook nog eens de afsluitende Grand Prix 1,45m. Dat deed ze met Anastasia HDH (v. Oklund). Kirsten Rikkert pakte ook de tweede plaats voor Oranje. In de voorgaande proef 1,35m werd Caroline Poels derde.

Bianca Schoenmakers en Anastasia HDH reden moeiteloos naar de overwinning in 38,64 seconden barragetijd. Dat was ruim drie seconden sneller dan Kirsten Rikkert en Sorrento. Voor de Zweedse Isabell Bengtsson en Wirando H (v. Garanco) was er een derde plaats.

Verder werd de Oekraïner Cassio Rivetti met Cartoon II vierde terwijl Pieter Devos voor België vijfde werd met Couscous van Orti (v. Nabab de Reve).

Patrick Lemmen greep met Zycalin W (v. Berlin) net naast de top tien en werd elfde met vier strafpunten in het basisparcours.

In de proef 1,35m ging de winst wel naar een Belg met Kim Thiry en Givale van de Windheuvel (Winningmood van de Arenberg). Erika Lickhammer en Callaway claimden de tweede plaats voor Zweden terwijl Caroline Poels op Valley de derde plaats bemachtigde. Verder werd Eric van der Vleuten vijfde met VDL Groep Zucarlos en Reggy Hoffmann-Fenten eindigde op de zesde plaats met Flair Z.

Klik hier voor het volledige resultaat van de GP.

Klik hier voor het volledige resultaat van het 1,35m.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.