California volledig eigendom van Edwina & Jan Tops

Edwina Tops-Alexander met California Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Johan Lenssens maakt vandaag bekend dat hij en mede-eigenaar C. Kappler hun helft in de Grand Prix springmerrie California verkocht hebben aan amazone Edwina Tops-Alexander en Stal Tops. In november verkochten ze het paard al voor de helft aan hen. De combinatie Tops-Alexander en California won vorige maand de finale van de Grand Prix Saut Hermes in Parijs.

“Na een reeks van top-rankings het laatste jaar en de prachtige overwinning in de bloedstollende GP van de Parijs een paar weken geleden, was er veel belangstelling voor California van topruiters. Edwina Tops Alexander en echtgenoot Jan kregen uiteraard de voorkeur. Stal Lenssens wenst hen veel geluk met deze wonderbaarlijke en zeer talentvolle GP merrie”.

De bedoeling is California verder op te bouwen met het oog op de Wereldruiterspelen en de Olympische Spelen.

Lees ook: Tops en Leprevost in nek-aan-nek race

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.