Ga naar hoofdinhoud

Filmpremière bij Trakehner hengstenkeuring

Vrijdagavond 21 oktober gaat tijdens de Trakehner hengstenkeuring een documentaire in premiere met daarin het Trakehner paard in de hoofdrol.

Na bijna twee jaar filmen is een documentaire ontwikkeld waarbij de geschiedenis en de huidige aanwezigheid van een van de oudste paardenrassen ter wereld met prachtig beeldmateriaal wordt vertoond.

Bekijk de trailer van deze documentaire via onderstaand filmpje.

Bron: Trakehner Verband

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook