Ga naar hoofdinhoud

Glenn Knoester op het podium in Ciekocinko

Glenn Knoester met Alpicor. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de Baltica Spring Tour in het Poolse Ciekocinko heeft Glenn Knoester zich in de belangsrijkste rubriek van vandaag op het podium gereden. Knoester reed zijn tienjarige KWPN-ruin Alpicor (v. Lupicor) in het 1,50 m direct op tijd in 63,78 seconden naar de derde plaats.

De Duitse ruiter Bastian Freese reed zijn twaalfjarige BWP-merrie Dindia de Jucaso (v. Gem of India) in de scherpe tijd van 60,54 seconden naar de overwinning. Abdullah Al Sharbatly – die gister al twee rubrieken op zijn naam wist te schrijven – werd tweede. De Saoudiër reed de voorheen door meerdere Nederlandse ruiters gereden vijftienjarige DWB-ruin Sacramento (v. Leendert) in 62,58 naar de tweede plaats. De vierde plaats was voor de Ierse Eoin McMahon die Prophan (v. Pontifex) in 66,29 seconden foutloos over de finish reed. De Duitse Cassandra Orschel en Acanthya (v. Adlantico As) maakten met 71,13 seconden de top vijf compleet.

Kirsten Rikkert viel met een twaalfde plaats nog net in de prijzen. De amazone reed haar Sorrento (v. Kingston) in een tijd van 61,32 seconden snel rond maar liep vier strafpunten op.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook