Guerdat oppermachtig met Albfuehren’s Happiness

Steve Guerdat met Albfuehren's Happiness Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Steve Guerdat pakte zojuist overtuigend de overwinning in de 1,45 meter-rubriek met Albfuehren’s Happiness (v. Heartbeat). In de scherpe tijd van 52,87 seconden bleef Guerdat twee seconden voor op landgenoot Pius Schwizer. Hij finishte met tienjarige Balou Rubin R (v. Baloubet du Rouet) in 54,82 seconden.

Marcus Ehning wist een Zwitsers feestje te verstoren. Hij nam met Calanda (v. Calido I) de derde prijs in beslag. Werner Mulf reed de KWPN-er Daimler (v. Canturano) naar de vierde prijs in de wedstrijd voor punten voor de Longines Ranking. De top vijf werd compleet gemaakt Bryan Balsiger in het zadel van Numero Uno-zoon Cupido IV.

De enige ruiter die voor Nederland aan de start kwam was Maikel van der Vleuten. Hij kon met Exit of Ice Z (v. Emilion) geen rol van betekenis spelen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.