Ga naar hoofdinhoud

Gulliksen wint 1,45m in Leipzig

De Noorse Victoria Gulliksen schreef gisteren in Leipzig met Billy Buttercup (v. Vechta) het 1,45m op naam. Ze won daarmee 2500 euro. De tweede plaats ging naar de Zwitser Beat Mändli, die zijn Casall-zoon Croesus gezadeld had. De Duitser Hans-Thorben Rüder besloot de top drie met zijn El Bond (v. El Bundy).

Beste Nederlander werd Gerco Schröder met Vicky Gold (v. Andiamo), die met twee strafpunten op een negentiende plaats eindigde. Maikel van Vleuten kreeg met zijn Kisby (v. Kaiserwind) vier strafpunten te verduren en Marc Houtzager met Sterrehof’s Tamino zeven strafpunten.

Even eerder die middags werd ook al een Youngster Cup verreden in Leipzig. Deze zeven- en achtjarigen rubriek schreef Fransman Kevin Staut met Requin de Landette (v. Qredo de Paulstra) op naam. Katrin Eckermann werd met Cilly (v. Cayetano) tweede. Voor Sören Pedersen bleef een derde plek over met Tailormade Quinnus (v. Quidam’s Rubin).

In deze rubriek konden Maikel van der Vleuten met VDL Groep Aristo Z (v. Air Jordan Z) en Marc Houtzager met Appy Cara (v. Guidam) helaas geen rol van betekenis spelen.

Klik hier voor de resultaten van het 1,45m.
Klik hier voor de resultaten van de Youngster Cup.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook