Ga naar hoofdinhoud

Gulliksen wint 1,45m in Leipzig

De Noorse Victoria Gulliksen schreef gisteren in Leipzig met Billy Buttercup (v. Vechta) het 1,45m op naam. Ze won daarmee 2500 euro. De tweede plaats ging naar de Zwitser Beat Mändli, die zijn Casall-zoon Croesus gezadeld had. De Duitser Hans-Thorben Rüder besloot de top drie met zijn El Bond (v. El Bundy).

Beste Nederlander werd Gerco Schröder met Vicky Gold (v. Andiamo), die met twee strafpunten op een negentiende plaats eindigde. Maikel van Vleuten kreeg met zijn Kisby (v. Kaiserwind) vier strafpunten te verduren en Marc Houtzager met Sterrehof’s Tamino zeven strafpunten.

Even eerder die middags werd ook al een Youngster Cup verreden in Leipzig. Deze zeven- en achtjarigen rubriek schreef Fransman Kevin Staut met Requin de Landette (v. Qredo de Paulstra) op naam. Katrin Eckermann werd met Cilly (v. Cayetano) tweede. Voor Sören Pedersen bleef een derde plek over met Tailormade Quinnus (v. Quidam’s Rubin).

In deze rubriek konden Maikel van der Vleuten met VDL Groep Aristo Z (v. Air Jordan Z) en Marc Houtzager met Appy Cara (v. Guidam) helaas geen rol van betekenis spelen.

Klik hier voor de resultaten van het 1,45m.
Klik hier voor de resultaten van de Youngster Cup.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook