Ga naar hoofdinhoud

Klompmaker wint 1,40m Jumping Blaricum

Hester Klompmaker, Whistler
Hester Klompmaker, hier met Whistler. Foto De Paardenkrant
Op het nationale concours Jumping Blaricum trok Hester Klompmaker gisteren in het 1,40m aan het langste eind met Aimee. Klompmaker startte de Solitair-dochter voor het eerst in het 1,40m en sleepte direct de overwinning in de wacht. Topruiter Eric van der Vleuten werd tweede.


In een snelle tijd van 36,08 seconden reed Klompmaker naar de overwinning in de winning round. Eric van der Vleuten had met Kanonja (v. Kannan) 36,79 seconden nodig. Anne van Vulpen werd derde met de Ginus-dochter Ulita. De Olympische ruiter Karim El Zoghby reed Toniki-W (v. Indoctro) naar plaats vier. De vijfde plek was voor Stefanie van den Brink met Ace (v. Berlin).

Eerder die dag won Malin Parmler met Babette (v. Corland) het 1,35m in 64,83 seconden. Piet Raijmaker junior werd tweede in de direct op tijd verreden rubriek. Hij zadelde Conjurer (v. Coronado). De derde plek was voor Glenn Knoester met Alpicor (v. Lupicor).

Diezelfde Glenn Knoester won gisteren het 1,30m met Society’s Viola (v. Cantos). In een rappe tijd van 58,30 seconden bleef hij Dennis van den Brink voor. Van den Brink had met Ultra (v. Casall) 60,58 seconden nodig. Derde werd Karim El Zogby met Colour Girl.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook