Kuipers net naast podium U25

Foto De Paardenkrant

De Belgen waren vandaag oppermachtig in de U25-rubriek, maar Doron Kuipers wist hun het vuur aardig aan de schenen te leggen. Met een vierde plek wist hij zich tussen zes van onze zuiderburen te mengen. De overwinning ging overtuigend naar Dieter Vermeieren met
Ilias van het Hof Ter Velde (v.Unique II Drum v.h Juxschot). De enige combinatie die onder de 59 seconden wist te rijden.

Vermeieren finishte in een top tijd van 57,87 seconden. Landgenoot Jeroen de Winter kon lang niet aan deze tijd tippen. Hij stuurde Juice van het Meerdaalhof (v. Elvis ter Putte) in 59,30 seconden over de finishlijn. Dimme d’Haese deed hier met EH Quick Nina (v. Quidam’s Rubin) 59,40 seconden over.

Top zes verstoord

Doron Kuipers verscheen als één van de laatste deelnemers aan de start. Hij wist een Belgische top zes te verstoren door het parcours foutloos af te leggen in 59,82 seconden. Dit deed hij in het zadel van de achtjarige Dazard (v. Andiamo).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.