Ga naar hoofdinhoud

Raf Kooremans net niet op podium

Foto De Paardenkrant

Voor de cross stond eventer Raf Kooremans met Cavalor Telstar (v. Skippy II) in het tussenklassement op de tweede plaats. Helaas werden er in de cross 14,40 strafpunten verzameld, waardoor Raf net buiten het podium op een vierde plaats eindigde. Met zijn andere paard Cavalor Chase the Moon (v. Royal Persian) eindigde hij op een achtste plaats.

De overwinning in de driesterren competitie ging naar de Duitser Kay-Steffen Meier, die gisteren nog vijfde stond met TSF Karascada M. De Belg Joris van Springel werd tweede met Limestone.

Voor de cross ging de Nieuw-Zeelander Mark Todd met Quantum Leap (v. Glenagyle) aan de leiding. Helaas verliep de cross voor dit duo niet zoals gepland en liepen ze tegen 36,80 strafpunten aan.

Later vandaag wordt de afsluitende cross in de éénster verreden, hierin staat Jan van Beek na de dressuur en het springen op een tweede positie.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook