Ga naar hoofdinhoud

Turner Ierlands nieuw ‘high performance manager’

Foto Lonneke Ruesink

Nick Turner is benoemd tot ‘high performance manager’ voor de Ierse eventing. Hij vervangt Ginny Elliot.

Turner, voormalig eventing- en springruiter, managede het Braziliaanse eventing team van 2008 tot 2012. Elliot, die sinds 2008 manager was, stuurde het Ierse team af op een vijfde plek op de Olympische Spelen in Londen 2012.

Turner gaf aan vereerd te zijn met zijn aanstelling. Horse Sport Ireland-voorzitter Joe Walsh liet weten dat er veel geschikte kandidaten waren voor de functie, maar dat Turners ervaring en plannen grote indruk maakten en de doorslag gaven.

Bron: Horses / Horseandhound.co.uk

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook