Ga naar hoofdinhoud

Van Olst Horses ‘Ondernemer van het Jaar’

Gertjan van Olst met Negro
Negro

Van Olst Horses uit Den Hout werd vandaag op het Horse Event in Deurne verkozen tot Hippische Ondernemer van het Jaar 2013. Ook de publieksprijs, een paardensolarium, ging naar Van Olst.

De hengstenhouderij won het van de genomineerden Stal Bemelmans uit Hulsberg en recreatiebedrijf Puur Terschelling. De prijs, een cheque van 2.500 euro, schenkt Van Olst aan het JongKWPN.

Gert-Jan van Olst liet weten: “De paardensport heeft fokkers nodig voor goede sportpaarden. Wij schenken dit bedrag als stimulans voor de jonge fokkers die zijn aangesloten bij het JongKWPN.”

Gert-Jan Van Olst startte in 1994 in Den Hout met een woonruimte, 24 stallen en drie hectare grond. Inmiddels staat er een indrukwekkend complex op bijna 20 hectare grond. Momenteel maakt de hengstenhouderij ongeveer vijftig procent uit van de bedrijfsvoering, en de veranderende markt heeft ervoor gezorgd dat Van Olst zich met fokkerij en handel nog meer op het allerhoogste segment is gaan richten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook