Ga naar hoofdinhoud

Volgende week afscheid van grondlegger Van de Sompele

Daniël Van de Sompele wordt volgende week woensdag begraven in Oud-Heverlee, in de nabijheid van de Ruiterschool die hij groot maakte. De familie roept hen die afscheid van Van de Sompele willen nemen op om dit bij voorkeur op dinsdagavond 21 maart te doen.

De laatste groet kan worden gebracht in het funerarium Pues, Eikestraat 2 te Herent op dinsdag 21 maart van 18.30 tot 19.30 u.

Beperkte ruimte

De uitvaartliturgie zal plaatsvinden in de Kapel van het klooster van de Salesianen te Oud-Heverlee op woensdag 22 maart 2017. Gezien de beperkte ruimte in de kapel wordt het publiek verzocht gebruik te maken van het afscheidsmoment op dinsdagavond 21 maart in het funerarium.

Halfstok

De vlaggen hangen halfstok aan de Ruiterschool in Oud-Heverlee. Daniël Van de Sompele, die op woensdag 15 maart overleed, was samen met Kanunnik De Mey de grondlegger van LRV en BWP.

Bron: BWP / Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook