Ga naar hoofdinhoud

Amerikanen en Australiërs strijden om plek in WEG-team

Rafalca en Jan Ebeling

De dressuurteams uit Amerika en Australië zijn onderweg naar de Swarovski CDI4* Show in Oostenrijk voor de eerste selectieronde voor de Wereldruiterspelen in Normandië.


Acht Amerikaanse combinaties strijden om een plaats in hun dressuurteam. Zeven hiervan zijn vertrokken vanuit België, waar zij hun kamp hebben opgeslagen op de Begijnhoeve, die in eigendom is van de Nederlander Rob van Puijenbroek.

De combinaties die starten om een plek te bemachtigen, zijn Jan Ebeling met Rafalca, Shelly Francis met Doktor, Laura Graves met Verdades, Tina Konyot met Calecto V, Adrienne Lyle met Wizard, Steffen Peters met Legolas, Caroline Roffman met Her Highness O en Lisa Wilcox met Denzello.

Naast de Amerikanen gaan ook zes Australiërs met elkaar de strijd aan: Hayley Beresford met Jaybee Alabaster, Briana Burgess met La Scala, Mary Hanna met Sancette, Kristy Oatley met Ronan en Louisa, Lyndal Oatley met Sandro Boy en Maree Tomkinson met Diamantina.

Verder komen op dit evenement nog meer bekenden van start. Zo zullen de Brit Carl Hester en de Duitse Isabell Werth ook in de ring verschijnen.

Bron: Dressage-news.com

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook