Ga naar hoofdinhoud

Deelnemers Indoorkampioenschappen Subtop 2017 bekend

Expression, Diederik van Silfhout Foto Melanie Brevink-van Dijk

Op 25 en 26 februari staat het KNHS-centrum in Ermelo in het teken van de KNHS Indoorkampioenschappen van 2017. De dressuurruiters in de klasse ZZ-Zwaar, Lichte Tour, Grand Prix, Junioren, Young Riders en U25 strijden dit weekend om de nationale titels. De voorselecties voor de Subtop kampioenschappen, ZZ-Zwaar en Lichte Tour, zijn inmiddels afgerond. Voor de andere kampioenschappen dit weekend geldt een vrije inschrijving.

Lichte Tour

Voor de KNHS Subtop kampioenschappen hebben de combinaties zich via drie selectiewedstrijden kunnen kwalificeren. In de Lichte Tour staan bekende namen zoals Stephanie Beek-Peters, Emmelie Scholtens, Diederik van Silfhout, Lynne Maas en Vai Bruntink op de deelnemerslijst. Deze laatste drie ruiters hebben zich zelfs met twee paarden weten te plaatsen en zullen dus moeten kiezen welke troef ze in gaan zetten. Dat geldt ook voor amazone Thamar Zweistra.

ZZ-Zwaar

Ook in de klasse ZZ-Zwaar prijken klinkende namen op de deelnemerslijst, waaronder Adelinde Cornelissen met Fleau de Baian, wat de volle broer van haar Olympische topper Parzival is, en Sanne Voets met haar gouden Demantur. Sanne reed vorig jaar in Rio naar een gouden medaille op de Paralympische Spelen. De lijst stopt hier echter niet, want andere bekende kanshebbers zijn onder meer Mara de Vries, Febe van Zwambagt, Jennifer Sekreve en Lotje Schoots.

Afvaardigingslijst

De startlijsten worden binnenkort gepubliceerd, voor de Subtop kun je al wel vast de afvaardigingslijst bekijken. Bekijk hier het programma van het kampioenschap.

Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook