Ga naar hoofdinhoud

Geniaal en Incognito verder onder Minderhoud

Exclusief
Marieke van der Putten en Geniaal. Foto: Melanie Brevink-van Dijk

De KWPN-goedgekeurde hengsten Incognito (v. Davino V.O.D) en Geniaal (v. Vivaldi) zijn na het vertrek van Marieke van der Putten bij het Glock's Horse Perfomance Center overgenomen door Hans Peter Minderhoud.

De vierjarige Incognito vertrok eerder dit jaar naar het GHPC, waar Van der Putten plaatsnam in het zadel. Geniaal stond al wat langer in Oosterbeek en werd het afgelopen najaar gestart in de KWPN Hengstencompetitie.

Beslissing bij Glock

Mede-eigenaar Joop van Uytert liet weten dat de hengsten hun verdere carrière nu vervolgen onder Minderhoud. Hij vertelt: “We hebben destijds de afspraak gemaakt dat het team van Glock beslist wie de paarden rijdt. Marieke reed toch vaak de jonge paarden en vandaar dat zij met hen is begonnen. Nu zal Hans Peter met ze verder gaan.”

De ruiter zal beide hengsten dit jaar hoogstwaarschijnlijk ook in de Pavo Cup uitbrengen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook