Ga naar hoofdinhoud

Glock’s Dream Boy is ‘FEI-Paard van de Maand’

Hans Peter Minderhoud met Dream Boy Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De prestaties van Hans Peter Minderhoud en  Glock's Dream Boy N.O.P. van de afgelopen drie wedstrijden zijn niet onopgemerkt gebleven. In London won het paar de Grand Prix en werden ze derde in de WB-kür, in Mechelen schreven ze met persoonlijke records zowel de GP als de Kür op hun naam en in Amsterdam werd het duo derd in de GP en vijfde in de WB-kür.

Dream Boy maakte vorig jaar april zijn internationale Grand Prix-debuut en liep onlangs zijn eerste Wereldbekerwedstrijden. “Dream Boy is echt een gentleman. Hij is erg lief en heeft een prachtig type. Als jong paard was hij altijd best fris met losrijden en raakte daarbij veel energie kwijt, maar nu hij meer ervaring heeft kan je hem mooi opbouwen en in de ring het beste laten zien”, vertelde Minderhoud vorige maand nadat hij in Mechelen de kür won met 83,66%.

FEI

In het filmpje dat de FEI ter ere van Dream Boy op de site heeft staan bij het stukje over de hengst kun je de WB-kür van Mechelen zien. In het commentaar bij de video kun je de bewondering horen, die de verslaggeefster heeft voor de enorme vooruitgang die de Vivaldi-zoon heeft gemaakt.

“It’s been an incredible last few months for Hans-Peter Minderhoud’s ‘Dreamy’…”, zo leidde de organisatie het bericht in.

 

 

Bron: FEI/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook