Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Leatherdale G en Kuvasz RS2 aan kop bij Subli Emmeloord

Keano RS2 (v. Governor) met Marieke van der Putten Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

De kwalificatiewedstrijd voor de Subli-cup in Emmeloord kende bij zowel de vier- als de vijfjarige paarden meerdere scores boven de 80. Bij de vierjarigen won Kuvasz RS2 (v. Glamourdale) onder het zadel van Marieke van der Putten met 82,4 punten. Bij de vijfjarigen was het Jeroen Leatherdale G (v. Lord Leatherdale) die naar de topscore van 83,4 punten liep met Charlotte Fry.

De volledige top drie bij de vierjarige bestond uit RS2-paarden. Van der Putten werd tweede met Keano RS2 (v. Governor), die 81.4 punten kreeg. Seth Boschman reed naar de derde plek met Forza RS2 (v. Fuerstenbal) dankzij 80.4 punten.

Renate van Uytert

Bij de vijfjarige paarden was Renate van Uytert – van Vliet zowel tweede als derde. Met Just Wimphof (v. De Niro) werd ze tweede met een score van 82,2 punten, Johnny Depp (v. Bordeaux) liep naar 81 punten.

 

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook