Ga naar hoofdinhoud

‘Voor mij is Boston de beste van de wereld’

Denise Nekeman, de nieuwe kampioene Grand Prix U25, hoopte met haar Boston STH (v. Johnson) op de titel. "Alles moet natuurlijk op het juiste moment kloppen en voor mij is hij sowieso de beste van de wereld", vertelt de amazone lachend na haar zege op het Indoorkampioenschap in Ermelo.

“Boston kan wel wat heet worden. Dan is het moeilijk om de proef af te werken maar gelukkig wordt het steeds makkelijker. Gisteren was Boston voor m’n gevoel iets te diep en dat was vandaag in de kür beter”, analyseert Nekeman haar twee winnende proeven.

Ambitieuze plannen

De pupil van Hans Peter Minderhoud hoopt op een plek in het EK-team en wil daarnaast graag starten in Aken. “Daarna probeer ik de overstap te maken naar de senioren”,  vertelt de 22-jarige amazone over haar plannen.

Go van papa

De familie Nekeman heeft zelf vijf nakomelingen van Boston. “Ze zijn heel knap en hebben de go van hun papa.” Daarnaast is voor de toekomst voldoende opvolging beschikbaar, zoals de eigengefokte goedgekeurde hengst I’m Perfect STH (v. Blue Hors Zack) en zijn halfbroer, de aangewezen hengst Jackson STH (v. Johnson).

Klik hier voor de overzichtspagina van de KNHS Indoorkampioenschappen 2017

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook