Ga naar hoofdinhoud

‘Voor mij is Boston de beste van de wereld’

Denise Nekeman, de nieuwe kampioene Grand Prix U25, hoopte met haar Boston STH (v. Johnson) op de titel. "Alles moet natuurlijk op het juiste moment kloppen en voor mij is hij sowieso de beste van de wereld", vertelt de amazone lachend na haar zege op het Indoorkampioenschap in Ermelo.

“Boston kan wel wat heet worden. Dan is het moeilijk om de proef af te werken maar gelukkig wordt het steeds makkelijker. Gisteren was Boston voor m’n gevoel iets te diep en dat was vandaag in de kür beter”, analyseert Nekeman haar twee winnende proeven.

Ambitieuze plannen

De pupil van Hans Peter Minderhoud hoopt op een plek in het EK-team en wil daarnaast graag starten in Aken. “Daarna probeer ik de overstap te maken naar de senioren”,  vertelt de 22-jarige amazone over haar plannen.

Go van papa

De familie Nekeman heeft zelf vijf nakomelingen van Boston. “Ze zijn heel knap en hebben de go van hun papa.” Daarnaast is voor de toekomst voldoende opvolging beschikbaar, zoals de eigengefokte goedgekeurde hengst I’m Perfect STH (v. Blue Hors Zack) en zijn halfbroer, de aangewezen hengst Jackson STH (v. Johnson).

Klik hier voor de overzichtspagina van de KNHS Indoorkampioenschappen 2017

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook