Ga naar hoofdinhoud

Theo Hanzon overtuigt met Hofrat en Ufo in Lichte Tour

Theo Hanzon
Theo Hanzon Foto Lonneke Ruesink
Theo Hanzon had zijn beide Gribaldi-nakomelingen Hofrat en Ufo er scherp aanstaan zondag tijdens de Lichte Tour op de Subtopwedstrijd in Liempde. Met Hofrat streek hij met ruim 65% de overwinning op, terwijl hij met Ufo op nog geen procent achterstand als vierde eindigde. In de Intermédiaire I ging de overwinning met ruim 66% naar Marije Tromp met Veni Vidi Vici C (v. Krack C).

Volgens jurylid Jurgen van Baal ontliepen de proeven van Hofrat en Ufo elkaar niet veel. “Theo reed duidelijk met de meeste expressie, met beide paarden. Hij viel met zijn voorwaartse proeven echt op.” Yvonne Fiechter eindigde met Candessa (v. Casaretto) met 65,20% op de tweede plaats. Als derde eindigde Robin Beekink met Bella Rosa (v. Belissimo M).

In Liempde kwamen slechts twee ruiters aan de start in de Intermédiaire I, maar zij wisten beiden wel mooie percentages te rijden. Marije Tromp kwam met Veni Vidi Vici C als beste uit de bus. Met een score van 64,08% eindigde Purdey Jansen met Vladimir (v. Jazz) als tweede.

Lees vrijdag meer in De Paardenkrant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.