Ga naar hoofdinhoud

Totilas-zoon Top Gear pakt inloopproef Burg-Pokal

Isabel Freese, hier met Total Hope Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Verdense inloopproef voor de Nürnberger Burg-Pokal kwalificatie is gewonnen door Isabel Freese met Top Gear 3 (v. Totilas). De achtjarige hengst liep naar 75,122% gemiddeld, met een uitschieter van 78,659% van de jury bij B. Top Gear is goedgekeurd in Oldenburg en Hannover. Tweede werd de Duitser Marcus Hermes met KWPN-ruin Hugo FH (v. Spielberg). Zij kwamen uit op 73,659%.

De derde plaats was voor de Finse Emma Kanerva, die met Mist of Titanium (v. Millenium) al meerdere keren op het podium van een kwalificatieproef uitkwam de afgelopen tijd. Een ticket voor de finale heeft Kanerva echter nog niet bemachtigd. Ze scoorde vandaag 73,293% gemiddeld.

Kwalificatie zondag

Zondag wordt de daadwerkelijke kwalificatie verreden door de beste 12 combinaties van deze inloopproef. Alleen de winnaar krijgt een ticket voor de finale. De Nürnberger Burg-Pokal wordt uitgeschreven voor zeven- tot negenjarige dressuurpaarden en kent twaalf kwalificaties door heel Duitsland. De finale wordt dit jaar in december in Frankfurt verreden.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook