Ga naar hoofdinhoud

Wereldranglijst: nieuw record voor Laura Graves

Laura Graves met Verdades. Foto: Shannon Brinkman / www.arnd.nl

Laura Graves zette deze maand een nieuw record neer. De amazone staat nu al 19 maanden in de top drie van de Wereldranglijst en dit is geen enkele Amerikaanse dressuurruiter of amazone ooit eerder gelukt. Verder is er niet veel veranderd aan de ranking; Werth staat nog steeds stevig op de eerste en tweede plaats voor Graves.

Werth voert de ranglijst aan met de 14-jarige Weihegold OLD (v.Don Schufro) met 2791 punten. Op 52 punten achterstand staat Werth met Bella Rose 2 (v.Belissimo) op de tweede positie. Graves en Verdades (v.Florett AS) bezetten de derde positie en liggen 65 punten achter Bella Rose. De beste Nederlander in de ranking is Hans Peter Minderhoud. Minderhoud en Glock’s Dream Boy N.O.P. staan 13e op de ranglijst.

Bekijk hier de complete ranking.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook