Ga naar hoofdinhoud

Anne Meulendijks: ‘Ik hoop dat dit het wegstreepresultaat wordt’

Anne Meulendijks tilt er niet te zwaar aan, de iets lager dan verwachte score in de Grand Prix (71,801%) op het EK in Rotterdam. MDH Avanti (v. United) maakte twee dure fouten in de wisselseries en kwam niet op een score rond de 74% zoals hij in Geesteren scoorde. "Ik had die fouten natuurlijk liever niet, maar ik heb gereden voor alles of niks als 'vierde man' in het team. Dat was ook de opdracht. Aan de andere kant was ik blij met de andere onderdelen waar Avanti duidelijk veel progressie heeft gemaakt en hier ook liet zien."

Meulendijks verklaart de fouten als volgt: “Hij is anders gaan lopen de laatste tijd en daardoor denk ik dat hij in de wissels in de problemen kwam. Hij is vlugger en sneller gaan galopperen en ik had daarvoor altijd grote en trage wissels. Nu denk ik dat hij een beetje in de knoop kwam tussen dat vluggere en die trage grote wissels.”

‘Hoop dat ik wegstreepresultaat ben’

Meulendijks hoopt nu vooral dat haar drie teamgenoten goed rijden en dat ze bij de beste dertig zit. “Ik hoop dat de rest goed rijdt en deze score het wegstreepresultaat wordt. Ik heb risico genomen, Avanti heeft twee foutjes gemaakt die hij normaal gesproken niet maakt en liep de andere onderdelen juist stukken beter dan voorheen. Ik blijf hier nu niet teveel aan hangen.”

Bron:Horses.nl

2 reacties op “Anne Meulendijks: ‘Ik hoop dat dit het wegstreepresultaat wordt’

  • Liseon Kamper

    Wat een leuke meid. Zo onbevangen en eerlijk! Met de tekst..”ik vind dat hij het goed gedaan heeft en ga daar van genieten. Ach, ja 2 foutjes,daar blijf ik niet op hangen!! Als iedereen zo z’n wedstrijd kon rijden…, hier is gewoon voor de pers niks over te zeggen! Wat is dat heerlijk om naar te luisteren.

  • Ellis

    Geweldige Meid,

    Ik duim dat je donderdag mag rijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook