Ga naar hoofdinhoud

4 paarden uit PS-veiling naar Nederland, Van Uytert koopt Totilas-zoon voor 65.000 euro

Tamino (v. Totilas) - Foto: PS Online
Online verkopen kan zeker lucratief zijn. Dat bewijst Paul Schockemöhle eens te meer. Op zijn PS Online Veiling werden 18 tweejarige hengsten voor gemiddeld 28.639 euro verkocht (omzet: 515.500 euro). Vier tweejarige hengsten komen naar Nederland. De duurste van die vier, Tamino (Totilas x De Niro x Sir Donnerhall I), werd aangeschaft door Joop van Uytert. De hengst zal worden voorgesteld op de Mecklenburger keuring en komt daarna hoogstwaarschijnlijk naar de KWPN keuring.

Met die 65.000 euro was Tamino niet de topper van de veiling. Die eer was weggelegd voor een springhengst. Cornet’s Toulon (Cornet Obolensky x Toulon x Grannus) werd voor 71.500 euro naar de Verenigde Staten verkocht.

Vier naar Nederland

Naast Tamino zijn ook Fabrice (For Romance I x Don Schufro x Sandro Hit) voor 42.500 euro, Cornet’s Cento (Cornet Obolensky x Cento x Latus) voor 32.000 euro en Christian’s Cash (Christian x Cash and Carry x Acobat II) voor 22.000 euro verkocht naar Nederland.

Bekijk hier de gehele collectie (met prijzen)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!