Ga naar hoofdinhoud

Franse hengstenhouderij GFE op toernee door Nederland en België

Nicola Philippaerts met Bisquet Balou C. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Vroeg in het nieuwe dekseizoen komen enkele van de grootste namen van de mondiale prestatiefokkerij en een aantal rijzende sterren van de Franse topfokkerij naar België en Nederland voor twee nieuwe hengstenshows. Bij Stal Martens en in De Peelbergen kunnen liefhebbers van de prestatiefokkerij op 23 en 24 maart kennismaken met internationale topverervers.

Gepresenteerd worden onder meer de nieuwe BWP-Ambassadeur Conquistador (Clinton x Heartbreaker), voormalig Grand Prix-winnaar Vleut (Quick Star x Cantus x de GP-merrie Jikke), Candy de Nantuel (v. Luidam) en Bisquet de Balou (v. Balou du Rouet).

Bij de hengstenshow in Nederland beoordeelt Rob Ehrens enkele hengsten op hun kwaliteiten en zal zijn visie geven over wat een goed springpaard is.

Onder het zadel

De jonge toptalenten Cicave du Talus (v. Untouchable M), Exocet du Houssoit (v. Ugano Sitte) en Up To You (v. Calvaro) worden onder het zadel gepresenteerd door Thomas Rousseau en François Xavier Boudant.

De organisator van deze gloednieuwe hengstenshows is Groupe France Elevage – in samenwerking met KEROS (B.) en Triple V Dekdiensten (NL).

  • 23 maart 2019 in Stal Martens – Tielt (B.). Aanvang: 14.00
  • 24 maart 2019 in De Peelbergen – Kronenberg (NL). Aanvang: 14.00

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.