Kannan levert kampioen van hengstenkeuring

Cat.nr 185 Juventus VG (Kannan x Indoctro) met fokkers en eigenaren - Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Jacquelien van Tartwijk

Hij maakte al indruk met zijn collectie zonen en nu is dan de triomf van Kannan bekroond met de titel. Juventus VG (cat.nr 185 Kannan x Indoctro) van fokker J. van Gestel en eigenaar VDL Stud werd zojuist uitgeroepen tot kampioen van de KWPN Hengstenkeuring.

De reservetitel was voor de heel complete Jonkheer de Span (cat.nr 147, v. Farfan). De derde plaats was voor de spectaculaire springer Jordan (cat.nr 574, v. Zapatero VDL), de eveneens geweldig springende Jukebox (cat.nr 218, v. Padock du Plessis) werd vierde en de vijfde plaats was voor de voorzichtige Joyride (cat.nr 270, v. Verdi).

NMK-kampioenes

Zowel de kampioen als de nummer vier is gefokt uit een merrie die als driejarige kampioene van de Nationale Merriekeuring was.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.