Kareda koningin van de driejarige stermerries

Zeven driejarige stermerries waren geselecteerd voor de finale van de Nationale Merrie Keuring. Dit was de koninginnen groep zoals Hamminga ze noemde. Uiteindelijk was het na enig wikken en wegen de Eebert dochter Kareda die de titel Nationaal Kampioene kreeg.

De kampioene Kareda (v. Eebert) werd gefokt door S. Daniels en is in eigendom van youngrider S. Hoogenberg. Eebert leverde met Kareda al de derde kampioen. Reservekampioen werd uiteindelijk oud-kampioen Kalina (v.Eebert) van G. Hermanussen.

Top zeven

De nummer 16 Kiandra, de Dylano x Cizandro nakomeling, werd een luxe merrie genoemd en werd na tromgeroffel op de derde plaats gezet. Kymora (Eebert x Baanbreker HBC) mocht van de jury opstellen op de vierde plek. Op plaats vijf stond Kidee de Atleet dochter. De zesde plaats ging naar de Eebert x Larix nakomeling Kondalinda, en zevende werd de Cizandro dochter Kivilandra.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.