Ga naar hoofdinhoud

Liverpool eist titel op van goede springjaargang

Kampioen cat.nr 240 Liverpool (v. Tangelo van de Zuuthoeve) met eigenaar Rob Cramer en vriendin Alice en medefokker Johan Regterschot - Foto: Jacquelien van Tartwijk

De Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Liverpool werd zojuist uitgeroepen tot kampioen van de KWPN-hengstenkeuring. De hengst van fokker Bart Derksen en eigenaar Rob Cramer was de aanvoerder van een sterke kopgroep die was geselecteerd uit een goede springjaargang.

De kampioen liet zien waar de Nederlandse fokkerij van springpaarden vooral behoefte aan heeft: formaat en vermogen.

Als tweede mocht zich opstellen de Cohinoor-zoon Louay Fortuna, die de sterke eerste jaargang van zijn vader vertegenwoordigde. Derde werd cat.nr 78 Liamant W(v. Diamant de Semilly).

Overige geplaatste hengsten: Lay Out (v. Verdi), Larezzo (v. Arezzo), Lovekey SR (v. Kannan) en Lucky Luck (v. Grandorado TN).

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook