Ga naar hoofdinhoud

Stal Huckriede wint drie van de vier rubrieken

Foto Lonneke Ruesink

Stal Huckriede is en blijft op dreef. Gisterenavond ging de stal tijdens drie van de vier rubrieken, die verreden werden tijdens Indoor Twente in Enschede, op kop.

Zes paarden waren er in de limietklasse. Lambertus Huckriede bracht een nieuw paard in de baan en dat was Zilver (v. Ranno), een schimmel die de laatste jaren werd uitgebracht door Frans Palsma. Zilver maakte zich deftig in het front en zijn manier van bewegen is heel luchtig waarbij hij nog even royaler in het voorbeengebruik mag. Nico Calis kon vervolgens Cognac (v. Whiskey HBC) opstellen.  Botilas H (v. Nando) met Martijn Rikhof werd derde.

In de ereklasse ging de winst naar Business (v. Vlasco) van Gerrit Egberink met Lambertus Huckriede. Only the Lonely, die toch soms even een steekje liet vallen, werd tweede.

In de damesrubriek was Business ook weer heel erg mooi. Gereden door Anneke Huckriede showde de donkere vos zeer verfijnd en bijzonder fraai. Only the Lonely liep voor de tweewielige wagen een betere course en werd tweede. Derde werd Cetrienes (v.Vulcano) van Ronnie Beuving. Joyce de Boer was de rijdster.

Twee tweespannen waren er en de rubriek werd als wedstrijd verreden. De winst ging hier naar Tidalburga (v. Manno) en Cognac van Nico Calis.

Bron: Horses.nl / KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook