Ga naar hoofdinhoud

Twaalfde nationale titel voor Ian Millar

Ian Millar (69) won afgelopen weekend voor de twaalfde keer de nationale titel op de Canadese kampioenschappen in Toronto. Hij deed dat op de rug van de BWP-ruin Dixson (v. Vigo d'Arsouilles), die lange tijd aan de kant stond omdat hij moest herstellen van operaties. 

Dixson werd twee keer geopereerd aan melanomen in zijn bijholtes en moest daardoor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro missen. Afgelopen weekend liet de ruin zien weer helemaal terug te zijn. Hij sprong foutloos in alle drie de rondes van het kampioenschap.

Drie BWP’ers

Het was een BWP-podium in Toronto. De nummers 1, 2 en 3 werden allemaal in België gefokt. Tweede werd Mac Coon met Gasper van den Doorn (v. Calvaro Z) en Hyde Moffat pakte de derde plaats op Granturo (v. Canturo).

Klik hier voor de volledige uitslag. 

Ian Millar en Dixson vorig jaar op de Pan-American Games:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook