Ga naar hoofdinhoud

Veulenveiling Dronten verhuist naar Ermelo

Na 22 edities in de Flevomanege te Dronten heeft de organisatie besloten om de 23e veulenveiling Dronten op vrijdag 12 september te houden op het KWPN-centrum te Ermelo.


De mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van de luxe boxen van het KNHS-complex, ruimere parkeervoorzieningen, betere faciliteiten voor ontvangst van publiek en gasten, gecombineerd met het gebruik van de ruime en schitterend gerenoveerde Willem-Alexanderhal en de fantastische uitstraling van het KWPN-centrum, heeft de organisatie doen besluiten om tot deze beslissing te komen. De organisatie denkt door deze beslissing, nu en in de toekomst, zowel fokkers, toeschouwers, als kopers van veulens op een nog betere manier te kunnen ontvangen en de veiling zo naar een nog hoger niveau te tillen.

Ook dit jaar is het mogelijk om de veiling van over de gehele wereld real time te volgen via internet en door middel van het Dynamic Auction Information (DAI) systeem deel te nemen. Ook voor de foto- en filmdagen op 11 en 12 augustus zal veulenveiling Dronten te gast zijn op het KWPN-centrum, De Beek 109 in Ermelo. Bezoekers zijn welkom om een eerste indruk te krijgen van de veulencollectie 2014. Na de laatste twee selectiedagen op 28 en 29 juli wordt de complete selectie zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Klik hier voor meer nieuws en informatie.

Bron: Horses/Persbericht Veiling Dronten

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!