Ga naar hoofdinhoud

Jeroen Dubbeldam te zien bij Tijd voor Max

Jeroen Dubbeldam FOTO KIT HOUGHTON

In het tv-programma Tijd voor MAX ontvangen presentatoren Martine van Os en Sybrand Niessen  boeiende bekende en onbekende Nederlanders. Met de gasten praten ze over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen. In de uitzending van vandaag zat Jeroen Dubbeldam bij hen aan tafel.

Vandaag was Jeroen Dubbeldam in het programma te zien, waarin hij vertelt over de vele successen met Zenith en het besluit om Zenith terug te trekken uit de sport.

In het programma vertelt Jeroen onder andere dat Zenith destijds een tijdje uit beeld is geweest met het oog op eventuele verkoop. Nadat verkoop niet meer aan de orde was heeft hij de draad weer rustig opgepakt, maar de bruine ruin voelde niet meer zoals daarvoor.

Tijd voor pensioen

Toen na anderhalf jaar bleek dat het hoogste niveau voor de inmiddels 15-jarige Zenith niet meer haalbaar was, besloot Dubbeldam dat het tijd was om hem terug te trekken uit de sport en hem een mooi afscheid te geven. Zenith mag nu, net als De Sjiem die inmiddels 30 jaar oud is, bij hem thuis gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

 

Bron: Facebook

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook