Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw podiumplek voor Nooren in Arezzo

Lisa Nooren, hier met Royalty des Isles. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De afgelopen dagen behaalde Lisa Nooren al meerdere top drie-klasseringen in de diverse rubrieken in Arezzo en zojuist voegde ze daar de derde plaats aan toe in de Silver Tour. Nooren zadelde VDL Groep Urane de Talma, waarmee ze vrijdag ook derde werd en was een paar tienden van een seconde te langaam om te winnen. Rene Lopez was goed voor de winnende barragerit en hij werd op de hielen gezeten door Erika Lickhammer, die tweede werd.

Lopez kwam in deze rubriek in actie met Con Dios III en liet de Colman-zoon in 38,22 seconden over de streep galopperen na een foutloze barrage. Lickhammer was een fractie langzamer in de barrage dan de Colombinaase ruiter en kwam in 38,25 seconden aan de finish met Bonaire. De Zweedse amazone kwam daarmee uit op de tweede plaats met de Vigo D’Arsouilles-dochter, die voorheen door Robert Vos werd gereden.

Nooren

Nooren en de negenjarige merrie van Argentinus waren de derde combinatie die onder de 39 seconden bleven. Het duo dat afgelopen vrijdag derde werd in de 1,40m-rubriek klokte foutloos af op 38,54 seconden en was daarmee ruim een halve seconde sneller dan Olivier Philippaerts, die vierde werd. De Belgische ruiter zat in het zadel van Impuls vd Heffinck (v. Heartbreaker) en passeerde de eindstreep in 39,09 seconden. De top 5 werd compleet gemaakt door Peder Fredricson met Vincero (v. Emmerton). Het Zweedse duo finishte in 39,32 seconden na een foutloze barrage.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.