Pech voor Athina Onassis

Athina Onassis en Contanga Foto: ArndBronkhorst / www.arnd.nl

Pech stapelt zich op voor Athina Onassis. De amazone, die in een flinke vechtscheiding ligt met Doda de Miranda, kwam afgelopen weekend lelijk ten val tijdens de Prix du 24 Faubourg van Saut Hermès in Parijs. Volgens ‘Bild am Sonntag’ bleef Onassis na haar val ook met haar voet in een stijgbeugel hangen.

De Duitse krant liet weten dat de amazone wel zelfstandig kon opstaan. Met een pijnlijke gezichtsuitdrukking verliet ze de rijbaan. Het is niet bekend hoe het nu met haar of haar paard Contanga (v. Catoki) gaat.

Onassis heeft wel vaker pech gehad. In 2007 brak ze twee halswervels toen ze tijdens een training van een paard viel. In 2012 was het weer raak. Toen belandde ze na een val in het ziekenhuis, waar geconstateerd werd dat ze twee rugwervels gebroken had.

Bron: Bunte.de

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.