Ga naar hoofdinhoud

Iraanse Ravanbakhsh wint 3* Big Tour in Mannheim

De winnares van de 3* 1,50m Big Tour in Mannheim kwam uit een land die niet vaak op de uitslagenlijsten voorkomt. De Iraanse Ariane Ravanbakhsh was de grote overwinnaar in de direct-op-tijd rubriek en verwees Sergio Alvarez Moya en Felix Haßmann naar de tweede en derde plaats in de proef.

Ravanbakhsh zette een super snelle tijd neer met haar S.I.E.C. Cros (Chambertin x Cantus) van 51,05 en bleef daarmee bijna een seconde voor op de nummer twee. Enkel Jörne Sprehe dook met Luna (L’Avian x Leader M) in 50,42 onder Ariane’s tijd, maar een fout gooide roet in het eten voor de Duitse.

Top vijf

Sergio Alvarez Moya en Astoria Jo (Kannan x Quidam de Revel) kwamen door de finish in 52,02 en moesten genoegen nemen met een tweede plaats. Felix Haßmann pakte met Balance (Balou du Rouet x Ex Libris) een derde plaats met een tijd van 52,13 seconden. Karim El Zoghby en zijn KWPN’er Amelia (Cantos x Numero Uno) eindigde net naast het podium op een vierde plaats. De top vijf werd compleet gemaakt door de Fransman Jacques Helmlinger en Tonic des Mets (Ogrion des Champs x Damoiseau d’Or).

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook