Ga naar hoofdinhoud

Martin Fuchs’ Chaplin weer terug na blessure

Martin Fuchs met Chaplin Foto Stefano Grasso/LGCT

Na een lange wedstrijdpauze door een blessure komt de Verdi-zoon Chaplin van Martin Fuchs weer terug in de ring. Op Horsman.be liet de Zwitser weten dat hij met elfjarige KWPN'er aan de start verschijnt op het CSI1* van Kreuth. Het laatste optreden was vorig jaar april in Miami op de Global Champions Tour.

Na het concours in Miami, vorig jaar april, raakte de Verdi-zoon Chaplin geblesseerd. Onder Martin Fuchs had Chaplin net een aantal klinkende overwinningen geboekt, waaronder de 5* Grand Prix van Mexico en de Grand Prix van Zürich, die Fuchs afgelopen weekend met Clooney won. e laatste wedstrijd in Miami werd afgesloten met een elfde plaats in de Grand Prix en een tweede plek in de kwalificatie voor de GP.

Rentree in Kreuth

Volgende week op het CSI1* in Kreuth wil Martin Fuchs de hengst weer aan de start brengen om weer ritme op te laten doen voor het outdoorseizoen. Tegenover Horseman vertelde de Zwitser dat Clooney nu een tijdje rust krijgt en de Holsteiner Cool and Easy nu meer ingezet gaat worden. De Contender-zoon heeft Fuchs sinds eind vorig jaar onder het zadel.

Bron Horseman.be

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook