Ga naar hoofdinhoud

Remco Been grijpt twee keer net naast de winst in Oliva

Remco Been met Holland vd Bisschop Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Ook vandaag waren de Nederlanders weer volop te vinden in de uitslagenlijsten van Oliva Nova. Remco Been greep twee maal net naast de winst, en daarnaast waren er meerdere mooie top twaalf klasseringen voor de Nederlanders.

In de Silver 2 Tour over een hoogte van 1,40m greep Remco Been net naast de winst. Met Balou vh Molenhof Z (v.Berlin) moest de Nederlander in Linn Widmark en haar Cougar Q (v.Camaro M) zijn meerdere erkennen. Rob Eras eindigde met Collezione Cesaro Mikimoto (v.Diamant de Semilly) net naast het podium op een vierde plaats. Mareille van Geel-Schroder mocht met Gigi-Carmen (v.Bacardi VDL) net achter Eras aansluiten op een vijfde plaats. Sky Morssinkhof werd met G-Vingino-Blue (v.Zirocco Blue) nog achtste.

Gold 3 1,40m

In de 1,40m rubriek van de Gold 3 waren Hilde Woudstra en haar 19-jarige (!) Titania (v.Clinton) de beste Nederlandse combinatie. De amazone eindigde als vijfde in de direct-op-tijd rubriek. Remco Been pakte nog een zevende prijs mee met Las Vegas (v.Last Man’s Hope) en Ivo Biessen (Lorenta) en Micky Morssinkhof (Graziano) werden elfde en twaalfde. Nadat Remco Been in de Silver Tour 1,40m rubriek net naast de winst greep, was dit ook in de 1,45m Longines Ranking proef het geval. Been reed een strakke ronde met Holland vd Bisschop (v.Heartbreaker), maar de Belg Karel Cox gooide met Kill Bill Max (v.Toulon) roet in het eten voor Been, en verwees de Nederlander naar de tweede plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook