Ga naar hoofdinhoud

Smolders en Thijssen springen naar top tien in Vilamoura

Leon Thijssen en Haertthago Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Leon Thijssen pakte maar liefst twee plaatsen in de top tien van het 1,45m in Oliva gisteren. De eerste plaats was voor de Braziliaan Bernardo Alves en Kingly du Reverdy (v. Adelfos). Harrie Smolders werd zesde in het 1,40m. De Duitser Marc Bettinger pakte de eerste plaats met Mustax Astras, een zoon van Acorado. 

Bernardo Alves en de zestienjarige Selle Françaishengst Kingly du Reverdy wonnen het 1,45m met een tijd van 67,11. Marc Bettinger en Quickley (v. Quidam’s Rubin) volgden op de tweede plaats met een tijd van 67,59 seconden. Leon Thijssen claimde de derde plaats met Haertthago (v. Heartbreaker), de Belg Jos Verlooy volgde op de vierde plaats met Farfelu de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles). Ierland pakte de vijfde plaats met Trevor Breen en Adventure de Kannan (v. Kannan). Ook de zesde plaats ging naar Leon Thijssen. Die bemachtigde hij met Ulena (v. Baloubet du Rouet). De achtste plaats werd opgeëist door Mark Martens en Anastacia (v. Manhattan).

Marc Bettinger en de tienjarige Holsteiner Mustax Astras zetten in het 1,40m de snelle barragetijd van 40,86 seconden neer en haalden zo de eerste plaats. De Britse Sophia Fawcett en Rembrandt Blue (v. Mr Blue) hadden twee seconden meer nodig en werden tweede. Fawcetts landgenote Nicole Pavitt reed met Our Duchess (v. Solitair) naar de derde plaats.

De vierde plaats ging naar Portugal met Luis Sabino Gonçalves en Fhycarla (v. Diamant de Semilly).Voor de Ier Dermott Lennon en de negenjarige For Pleasuredochter Calgot Pleasure was er een vijfde plaats.

Harrie Smolders en zijn vijftienjarige BWP’er Exquis Walnut de Muze (v. Nabab de Reve) werden zesde met een barragetijd van 44,18 seconden.

Klik hier voor het volledige resultaat van het 1,45m.

Klik hier voor het volledige resultaat van het 1,40m.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.