Ga naar hoofdinhoud

Again du Toultia vertrekt naar stallen Ehning

Marcus Ehning met Plot Blue

Marcus Ehning gaat een tweede hengst voor Fabien Schreiber rijden. Na Copin van de Broy komt nu ook Again du Toultia (v. Mr. Blue) naar de stallen van de Duitse ruiter.

Again du Toultia verscheen zaterdag nog in Lanaken op de hengstenkeuring en werd goedgekeurd op basis van zijn prestaties onder het zadel. Again du Toultia werd voorgesteld door Fabrice Galdini. De hengst was al bij het AES goedgekeurd, dus de eerste veulens zijn reeds geboren. Deze maand zullen de laatste porties sperma van de hengst worden ingevroren, waarna hij naar Ehning vertrekt.

De moeder van Again du Toultia, Madona PK, werd op internationaal niveau uitgebracht door Fabrice Galdini. Ze nam onder andere succesvol deel aan de Spruce Meadows Masters . Ook tekende ze voor het moederschap van veertien volle broers en zussen, die allen Copin van de Broy als vader hebben.

Klik hier voor een video

Bron: Horses.nl/ Galop.be

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook