Ga naar hoofdinhoud

Ahlmann houdt leiding wereldranglijst springen

De Duitse springruiter Christian Ahlmann staat sinds augustus aan kop van de wereldranglijst springen en geeft ook deze maand de leiding niet uit handen. De Fransman Simon Delestre heeft zich op de tweede plaats gevestigd.

De Amerikaan McLain Ward en landgenoot Kent Farrington hebben stuivertje gewisseld en staat nu op plek drie en vier. De Duitser Daniel Deusser is een plek gestegen en neemt nu de vijfde positie in, ten koste van de Canadees Eric Lamaze die naar de zesde plaats is gezakt. De uit Duitsland afkomstige Marcus Ehning is twee plaatsen omhoog gesprongen en staat nu op de zevende positie. De Fransman Kevin Staut houdt een onveranderde achtste plaats. Zijn partner en landgenoot Penelope Leprevost volgt hem op de voet en bezet de negende plaats. De Brit Scott Brash is de hekkensluiter van de top tien.

Beste Nederlander

Harrie Smolders is opnieuw de hoogstgeplaatste Nederlander en is op de dertiende plek blijven staan. Ook Maikel van der Vleuten heeft zijn 28e plaats behouden.

Bekijk hier de volledige wereldranglijst springen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook