Ga naar hoofdinhoud

Anouk de Ruijter naar tweede plaats in Samorin

In het zadel van Fiorie (v. Zacharov) eindigde Anouk de Ruijter op de tweede plaats in de 1,20/1,25m rubriek voor vijf- en zesjarige paarden in Samorin. De winst kwam in handen van de Oostenrijker Matthias Atzmüller. Hij reed de zesjarige Stakkato-hengst Samson B naar de winnende tijd van 54,89 seconden.

Anouk de Ruijter volgde op plek twee met haar zesjarige merrie Fiorie in een tijd van 55,74 seconden. De Duitser Philip Schober eindigde op de derde plek met de eveneens zesjarige merrie Camouflage (v. Colestus). De combinatie passeerde na 57,43 seconden de finishlijn. Ook de vierde plaats kwam in Duitse handen. Thomas Brandt zadelde Cardinale 22 (v. Clinton) en finishte in 57,48 seconden met zijn zesjarige merrie. Met deze tijd zat hij zijn landgenoot Schober op de hielen. De uit Slowakije afkomstige Maros Kuchar zadelde Helia (v. Westton Coldrex) en eindigde op de vijfde plaats met deze zesjarige merrie door hun tijd van 57,54 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook