Ga naar hoofdinhoud

Anouk de Ruijter springt naar overwinning bij zesjarigen

In het Spaanse Oliva sprong Anouk de Ruijter in het zadel van de Zacharov-merrie Fiorie naar de overwinning in de 1,30m rubriek voor zesjarige paarden bij CSI Oliva. De Deense Jennifer Pedersen mocht zich op de tweede plek opstellen en bleef daarmee de Fransman Harold Boisset voor.

De Ruijter en Fiorie reden naar de snelste tijd van 31,72 seconden en bleven hun concurrentie daarmee nipt voor. Jennifer Pedersen zadelde de Calato-nakomeling Class de Light HU en finishte met minimaal verschil van de winnende tijd. Haar tijd van 31,87 seconden betekende de tweede plaats. Harold Boisset kwam aan start met de Diarado-merrie Kitty-S en reed naar het derde resultaat in 32,22 seconden. Jahal Rahimov en zijn nieuwe aanwinst Floris TN (v. Quality Time) eindigden op de vierde plek met hun tijd van 32,79 seconden .

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook