Ga naar hoofdinhoud

Benjamin Robert blijft concurrentie voor in 1,45m

Met ruim twee seconden voorsprong eiste de Fransman Benjamin Robert vandaag de winst op in het 1,45m direct op tijd bij CSI2* Oliva. Hij zadelde Unfinity Bois Margot (v. l' Arc de Triomphe) en bleef daarmee de Britse Holly Smith en de Spaanse Laura Roquet Puignero voor.

Robert passeerde de finishlijn na zijn rit van 60,28 seconden samen met zijn negenjarige SF-merrie. Holly Smith volgde op de tweede plaats met de eveneens negenjarige Quality Old Joker.(Obos Quality 004) Met hun tijd van 62,10 seconden bleven ze Laura Roquet Puignero en de dertienjarige ruin Quilate Del Duero voor. Zij finishten na 63,26 seconden.

Op de hielen

De Italiaan Filippo Marco Bologni reed in het zadel van Quidich de La Chavee (v. President) naar de vierde tijd van 63,50 seconden en zat daarmee Roquet Puignero op de hielen. De Duitse Janne Friederike Meyer maakte met Chloe (v. Chippendale Z) de top vijf compleet en noteerde een tijd van 64,18 seconden.

1,40m

In het 1,40m direct op tijd reed de Ier David Simpson naar de winnende tijd van 62,27 seconden met de ruin Starfighter (v. Stalypso). De Fransman Nicolas Deseuzes verscheen met Topaze Latour in de ring, een tienjarige nakomeling van Diamant de Semilly. Hun tijd van 62,91 seconden was goed voor de tweede plaats. De Britse Anna Power eindigde in het zadel van Blazer B (v. Tombola) op de derde plek met een tijd van 66,59 seconden.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook