Ga naar hoofdinhoud

Bianca Schoenmakers wint openingsrubriek CSI Eindhoven

Bianca Schoenmakers heeft vandaag de openingsrubriek van CSI Eindhoven op haar naam geschreven. In het 1.35m direct op tijd snelde zij in 64,9 seconden over de finish met de elfjarige Zorianda (v. Indorado). Een echte voorbereiding had de combinatie niet, aangezien de Brabantse woensdag, vlak voor vertrek naar Eindhoven, pas hoorde dat ze ook met Zorianda mocht starten.

De tijd van Schoenmakers was ruim anderhalve seconde sneller dan de nummer twee, de Amerikaan Andrew Ramsay met de eveneens KWPN-gefokte Welfare (v. Pacific).
De Zweedse amazone Malin Parmler eindigde met Abalou (v. Balou du Rouet) als derde. Harrie Wiering volgde met Alieone (v. Gentleman), voor Caroline Poels met Darca van de VDG Consult (v. Turbo van ‘t Gestelhof).

Bekijk hier alle uitslagen.

CSI Eindhoven is alle dagen gratis live te volgen via Clipmyhorse.tv.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook