Ga naar hoofdinhoud

Conor Drain Master van Indoor Twente

De Master van Indoor Twente, zo mag Conor Drain zich tot Indoor Twente 2014 noemen! Gisteravond won de eenentwintig jarige Ier op Zidane (v. Gemus R) de Masters of Indoor Twente in de Go Planet Hal in Enschede.

Dertien combinaties begonnen aan de strijd van het steeds hoger wordende parcours. Als enige dame aan de start tussen het mannelijke geweld mag Liza Tiebot trots zijn op de prestaties van haar en haar At Last (v. Tampa). Zij plaatsten zich samen met haar vriend Kristian Houwen (op Zoriana), Daan van Geel met Baron, Remco Been met Viceroy en Nick Benterman met Countdown op de vierde plaats. Felix Schneider hield het tot de laatste ronde vol maar door een fout van Galita de Laubry eindigde hij op een tweede plaats. Bjorn Egberink werd derde met Bentley.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Eqi-news

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook