Ga naar hoofdinhoud

David Will pakt eerste prijs 1,55 m Mannheim

Ondanks dat David Will recent zijn toppaard Colorit (v. Coriano) uit zijn stallen zag vertrekken, kon de ruiter goed zijn hoofd erbij houden in het 1,55 m hoog parcours van het vijfsterren concours in Mannheim. De ruiter pakte de eerste prijs met Mic Mac du Tillard (v. Cruising).

In de barrage stuurde de Duitser zijn paard naar een tijd van 38.62 seconden. Tweede werden Conor Swail en Viva Colombia (v. Couleur-Rubin) met 39.36 seconden, gevolgd door Marcus Ehning en For Pleasure-nakomeling Funky Fred die finishten in 40.07 seconden. Jérôme Guery en Zojasper (v. Concorde) namen de vierde plek in en Kevin Babington en Mark Q (v. Obos Quality) namen de vijfde prijs mee naar huis.

De beste Nederlander was Albert Zoer, die Gigolo (v. Cicero) naar de tiende plaats stuurde. Wout-Jan van der Schans en Aquila SFN (v. Ovidius) maakten in de barrage het parcours niet af. Caroline Poels eindigde met de Larino-zoon Apart op de 64-ste plaats vanwege de 28 strafpunten.

Swail nu wel aan kop

Vandaag was Conor Swail met Simba de la Roque (v. Kannan) wel de winnaar van de 1,45 m-rubriek. Zij finishten in 27.59 seconden. Marco Kutscher en Balermo (v. Baloubet du Rouet) werden tweede, gevolgd door Abdel Said met Hope van Scherpen Donder (v. Quadrillo).

Ook in deze rubriek was Albert Zoer de beste Nederlander. Hij stuurde Heechhiems Bersina VDM (v. Corland) naar een tiende plaats.

Bekijk hier de uitslag van de 1,55 m-rubriek.
Bekijk hier de uitslag van de 1,45 m-rubriek.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook