Ga naar hoofdinhoud

Doron Kuipers opnieuw aan kop in Spanje

Na zijn eerdere successen op CSI Mijas mocht Doron Kuipers gisteren opnieuw het eerste geld in ontvangst nemen. Ditmaal reed hij in de rubriek voor zevenjarigen de merrie Froukjecara (v. Washington) als snelste door het tweefasenparcours. 

Doron Kuipers klokte met Froukjecara een tijd van 35,48 seconden. Jaime Gabarron Jimenez hield de tweede prijs in eigen land. De Spanjaard reed de Indoctro-dochter Brioni de Vidau in 36,14 over de finish. Dayro Arroyave uit Colombia volgde met Eagle van de Kranenburg (v. Calvaro Z) als derde.

Vijfjarigen

Ook bij de vijfjarigen viel Kuipers in de prijzen. Hier reed hij Helvetia Moeders W (v. Tangelo van de Zuuthoeve) naar de zesde plek. In deze rubriek mocht de Spanjaard Jaime Gabarron Jimenez zich met Nacar de Quijas (v. Huppydam des Horts) als eerste opstellen.

Klik hier voor de uitslagen van de vijfjarigen.
Klik hier voor de uitslagen van de zevenjarigen. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook