Ga naar hoofdinhoud

Fredricson en H&M All In snellen naar zege in 1.50m

Peder Fredricson met All In. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De winnaars van de zilveren individuele medaille op de Spelen in Rio, Peder Fredricson en H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof), stonden na een noodgedwongen operatie van de ruin een tijdlang langs de zijlijn. Op het CSI Treffen bewezen ze weer helemaal terug te zijn op het oude niveau door de 1.50m-rubriek op hun naam te schrijven. Marc Houtzager zette met Sterrehof's Baccarat (v. Padinus) het beste Nederlandse resultaat neer door achtste te worden. 

Fredricson galoppeerde vandaag met zijn toppaard weer als vanouds naar de overwinning. De tijd van 43.94 seconden bleek voor de concurrentie niet evenaren. Marcus Ehning werd met Gin Chin van het Lindenhof (v. Chin Chin) met 44.58 seconden naar de tweede plek verwezen.

Marlon Modolo Zanotelli stuurde Mr. Blue-nakomeling Celena VDL naar het derde prijzengeld in 45.95 seconden. Houtzager noteerde voor zijn rit over de tweede omloop een tijd van 44.81 seconden, goed voor de achtste positie.

Van der Vleuten jr vierde in 1.45m

In het 1.45m liet Eric van der Vleuten jr van zich horen door met Casantos (v. Carthino Z) vierde te worden. De Spanjaard Ismael Garcia Roque was in deze rubriek direct op tijd de niet te kloppen man en troefde met Durania K (v. Douglas) met  bijna vijf seconden voorsprong de concurrentie af.

Klik hier voor de uitslag van het 1.50m.
Klik hier voor de uitslag van het 1.45m. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook